WELCOME!

All about my personal quest to be slimmer & healthier... Won't quit eating, won't skip meals, won't starve to death...

Monday, July 11, 2011

Penurunan Tipis

Acara menimbang PD50H kembali rancak.
Cuba teka berapa kg aku turun? Korang tgk ler sendiri di bwh...

Ye, cuma 65.2kg jer.... Bermakna berat aku turun 300kg.... hikshh!!! Tgh frust ni sbb aku ingatkn blh kurang byk. Alangkah bahagianya aku kalau susut 3000g aka 3kg. Buat masa ni aku b'syukur & redha. Aku perasan last week aku kureng mkn sayur & byk mkn daging. Lelemak badan b'tukar jd muscle kot sbb aku pegi aerobik.... T'lalu byk kebarangkalian.... so malaslah nk komen pjg2.

Hari ni aku posa. Mmndgkn hati b'duka, makanya aku b'buka d Kenny Rogers Alor Setar masa on d way balik SP. Oh ya, lupa nk ckp... aku pegi register utk b'kursus td. Malas nk tidur d hostel aku balik rmh Lg pon niat td nk survey tpt jer. So kalau aku x update apa2 d sini mintak ampun yer... Almaklumler.. org sibuk b'kursus... hehehe...

4 comments:

  1. Tahniahh!!

    Sekurang-kurangnya ada penurunan juga kan? Saya maintain minggu nih. sobs..sobs..


    Keep it up yah! (^_^)

    ReplyDelete
  2. nadia maintain je x abis2...

    ReplyDelete
  3. at least ada penurunan...tu yg baik

    ReplyDelete
  4. TQ ya. Tp sad to inform berat dh naik sikit sbb x brp kontrol mkn d tpt kursus... hrp2 blh cover balik dlm 3 hari ni..

    ReplyDelete